Welkom op het winkelprofiel van Van der Klei OptiekWinkelgegevens
Naam Winkel:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Fax:
Email:
Website:

Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Van der Klei Optiek
Noorderstraat 91
9611 AC
Sappemeer
0598-390023
-

www.vanderkleioptiek.nl


Gesloten
9:00 - 12:30 13:30 18:00
9:00 - 12:30 13:30 18:00
9:00 - 12:30 13:30 18:00
9:00 - 12:30 13:30 20:00
9:00 - 12:30 13:30 17:00
Gesloten
Bijzonderheden:
Brillenglazen

Het kiezen van de juiste brillenglazen is geen eenvoudige zaak.

Er zijn verschillende factoren die daarbij mee spelen. Wilt u kunststof of glas (mineraal)?

Kunststof is lichter in gewicht, maar heeft een nadeel dat het sneller krast.

Glas (mineraal) is zwaarder in gewicht, maar krast minder snel. Dan kunt u ook nog kiezen tussen dikke en dunne glazen, wel of niet ontspiegeld, met of zonder geharde laag, enkelvoudig, bifocaal of multifocale glazen. Teveel om op te noemen. Van der Klei Optiek zal u graag adviseren wat voor u het juiste brillenglas is.


Beschrijving van de winkel:

Welkom bij  VAN DER KLEI OPTIEK

Wij zijn een gediplomeerde professionele en toonaangevende optiekzaak, met een zeer goed gesorteerde monturen collectie, een grote contactlens praktijk en een zeer uitgebreide kinderbrillen collectie.

Wij hechten veel waarde aan deskundig oogadvies en geven u de tijd en aandacht die u nodig heeft, of het nu gaat om de aanschaf van een bril of contactlenzen, het bijstellen van een montuur, een oogmeting of gewoonweg een vraag, wij nemen er de tijd voor in onze sfeervolle ambiance, waar de koffie altijd klaar staat.

Kortom u bent van harte uitgenodigdAchtergrondinformatie:

Oogmeting

Op uw ogen moet u zuinig zijn. Het is dan ook verstandig uw ogen regelmatig te laten controleren. Geen of een verkeerde correctie kan erg veel ongemak veroorzaken, ook al merkt u dit zelf nauwelijks. Zo kan een minieme afwijking al hoofdpijn veroorzaken. Van der Klei optiek heeft de kennis en ervaring om u de juiste glazen aan te meten. Met geavanceerde apparatuur bepalen wij de benodigde sterkte voor het kijken, veraf of dichtbij. Een oogmeting zegt eigenlijk niets over de conditie van uw ogen. Daarom controleren wij tevens de balanswerking tussen de ogen. We doen tests die de waarneming van beiden ogen aangaan. Ze geven een beeld van de beweging en samenwerking van beide ogen.

Oogdruk

Behalve bovengenoemde tests wordt, als u ouder dan veertig bent, de oogdruk gecontroleerd. Een te hoge oogdruk (glaucoom) kan leiden tot problemen met het gezichtsveld. Met als mogelijk gevolg gezichtsveldverlies. Gezichtsverlies kan alleen worden voorkomen door het bijtijds signaleren van een afwijkende oogdruk.

Oogspiegel

indien nodig zullen wij het oog spiegelen, om zo informatie te krijgen over de algehele gezondheid v/h oog.
Mochten er afwijkingen worden gevonden die nader bekeken of behandeld moeten worden dan zullen wij u doorsturen naar een oogarts.