Welkom op het winkelprofiel van Jumbo-Stuve CenterWinkelgegevens
Naam Winkel:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Fax:
Email:
Website:

Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Jumbo-Stuve Center
Noorderstraat 103
9611 AC
Sappemeer
0598-364460
0598-364465
jumbo.sappemeer@jumbosupermarkten.nl
www.jumbosupermarkten.nl


8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 21:00
8:00 - 20:00
Gesloten
Bijzonderheden:

ZELFSCAN-SYSTEEM

Nog vlotter winkelen en precies bijhouden hoeveel je uitgeeft. Dit is sinds vorige week donderdag mogelijk bij Jumbo Hoogezand Meint Veningastraat (Martenshoek) en vanaf morgen (donderdag) bij Jumbo Sappemeer.

Klanten van deze beide supermarkten kunnen voortaan gebruik maken van een zelfscan-systeem, waarmee ze hun boodschappen zelf kunnen scannen.

"Dit scheelt klanten tijd. En het is nog eens heel gemakkelijk ook. Klanten kunnen de boodschappen nu namelijk al tijdens het winkelen inpakken in een krat of een tas. Bovendien toont de handscanner een overzicht van het totaalbedrag van de aankopen", legt ondernemer John van Rotterdam uit.

Persoonlijke service

Het bijzondere van het zelfscan-systeem bij Jumbo is volgens hem dat de klant met de zelfscan toch afrekent bij een caissière. "Zo blijft de persoonlijke service die we bij Jumbo zo belangrijk vinden behouden."

Het systeem van Jumbo onderscheidt zich ook omdat een klantenpas niet nodig is. Bij gebruik van zelfscan kan de klant zowel met contant geld als met pin afrekenen. Met behulp van de scanner kunnen klanten van Jumbo sneller boodschappen doen.

Keuze van de klant

Van Rotterdam benadrukt dat het gebruik van zelfscan een keuze van de klant is. "Wie gewoon op de traditionele manier bij de kassa wil afrekenen, kan vanzelfsprekend op die manier boodschappen blijven doen. Maar we vinden het wel leuk als klanten het een keer proberen. Dan kunnen ze ervaren dat boodschappen doen met behulp van de scanner nog leuker is. Onze medewerkers staan altijd klaar om klanten te helpen met de uitleg van het nieuwe systeem."

Snel en eenvoudig

De scanner is snel en eenvoudig te bedienen. De klant pakt hem mee bij de ingang van de winkel. Met 1 druk op de knop kan het apparaat worden gediend, de gescande artikelen kunnen direct in de boodschappentas worden gestopt. Om af te rekenen geeft de klant de handscanner af bij de caissière. Die leest de scanner leeg en rekent af met de klant.


Beschrijving van de winkel:

John en Bert van Rotterdam

"In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Ook hebben we een eigen banketbakkerij die dagelijks zorgt voor vers gebak. Hier kun je een foto-taart laten maken. De lokale, warme bakker levert dagelijks vers brood. Wij hebben twee gediplomeerde drogisten in huis die u graag adviseren. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel. Parkeren is gratis!"


Assortiment:

http://www.jumbo.com/aanbiedingen 


Merken:

http://www.jumbo.com/producten?