Welkom op het winkelprofiel van Jopie JongWinkelgegevens
Naam Winkel:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Fax:
Email:
Website:

Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Jopie Jong
Noorderstraat 139
9611AC
Sappemeer
0598 394831


www.jopiejong.nl


Gesloten
9:00 - 18:00 uur
9:00 - 18:00 uur
9:00 - 18:00 uur
9:00 - 21:00 uur
9:00 - 17:00 uur
Gesloten
Bijzonderheden:

Het bedrijf Jopie Jong is al bijna 40 jaar een begrip in Hoogezand-Sappemeer. Kwaliteit, service, betrouwbaarheid, persoonlijke benadering en een groot assortiment van kwaliteitsproducten. Dat is dé doelstelling van Jopie Jong. Wij streven voor onze klanten alleen naar de beste kwaliteit. Zo hebben wij rechtstreekse contacten met betrouwbare leveranciers. Leveranciers die alleen dé kwaliteit en betrouwbaarheid van Jopie Jong nastreven.


Beschrijving van de winkel:

Wij hebben het hele jaar door aanbiedingen of kleine restpartijen in tapijt, laminaat, parket, vinyl en gordijnen.

Laat u verrassen in onze winkel en laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Bij ons krijgt u altijd het beste advies voor uw keuze en situatie. Alles kan, wij denken graag met u mee.


Assortiment:

Raamdecoratie :

 

Alle producten van Luxaflex® worden op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. 
Luxaflex® staat voor kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid en maatwerk.

Jopie Jong maakt u wegwijs in de mogelijkheden van de verschillende modellen, 
adviseert over de stofkeuze en het kleurgebruik.

De collecties worden steeds aangepast aan de laatste interieurtrends.

 

Het assortiment van Luxaflex®

Inbetween gordijnen

Wilt u eens iets anders dan overgordijnen, of zijn uw inbetweens aan vervanging toe?

Bekijk dan onze uitgebreide collectie in onze winkel en bestel vandaag nog uw nieuwe inbetweengordijn!

Wat is een inbetween gordijn?

Inbetween gordijnen vallen qua dikte tussen overgordijnen en vitrages. Ze zijn open genoeg om nog naar buiten te kunnen kijken, maar naar binnen kijken kan bij de meeste stoffen niet. In inbetweens zit onderling nog veel verschil in doorzichtigheid.

Wilt u weten of de inbetweens welke u mooi vindt echt past bij uw woonwens, bestel dan altijd eerst een knipstaal, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Ruime keuze
We hebben een ruime keuze aan inbetween gordijnen.

Uitgebreide informatie
Bij ieder inbetween gordijn wordt u geïnformeerd over de eigenschappen, samenstelling en wasbaarheid. Heeft u nog vragen over één van onze producten dan beantwoorden wij deze uiteraard graag.

Betrouwbaar
Wij leveren inbetweens van bekende en betrouwbare fabrikanten.

 

Gordijnen

Het confectioneren van de gordijnen is een vak apart! 
Niet elke situatie is geschikt voor een standaard confectie, maar ook niet elk gordijn is daarvoor geschikt.

Bij ons krijgt u altijd het beste advies voor uw keuze en situatie. Moet het gordijn gevoerd worden?
Op ringen gemaakt of toch liever een ruimte-besparende retourplooi? Alles kan... wij denken graag met u mee

Vloeren :

        

Novilon vloeren zijn gemakkelijk, duurzaam, comfortabel en mooi. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud.

Duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie. Comfortabel dankzij de veerkracht en warme uitstraling. 
Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Dat maakt Novilon een vloer die alles heeft.

mFLOR

Met de innovatieve designvloeren uit de mFLOR collectie kunt u een vloer creëren, die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is. Maar dan wel één zonder de nadelen ervan.

mFLOR vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn ze uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. 

Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om mFLOR vloeren in vochtige ruimtes, zoals keukens of badkamers toe te passen.

mFLOR is al jarenlang dé specialist op het gebied van vinylstroken en – tegels (ook bekend als PVC vloeren).

mFLOR biedt een brede collectie PVC vloeren van hoge kwaliteit welke verlijmd worden op de ondergrond. mFLOR designvloeren zijn opgebouwd uit meerdere lagen hoogwaardig en zeer milieuvriendelijk materiaal. mFLOR designvloeren zijn verkrijgbaar in hout, steen en beton dessins. Deze dessins zijn niet van echt te onderscheiden maar zijn wel slijtvaster, stiller, waterbestendiger en makkelijker schoon te maken.

 

mFLOR verlijmde designvloeren zijn verkrijgbaar in 20-03 en 25-05 collecties.

De collecties van mFLOR

Onderhoudsadvies bij huishoudelijk gebruik
Speciaal voor mFLOR vloeren zijn de volgende onderhoudsproducten ontwikkeld (bij ons verkrijgbaar):
- mFLOR Polish Mat: voor de bescherming van mFLOR vloeren met een matte uitstraling;
- mFLOR Cleaner Mat: voor het dagelijks onderhoud van mFLOR vloeren met een matte uitstraling (speciaal voor gebruik in combinatie
  met mFLOR Polish Mat);
- mFLOR Metropolish: voor de bescherming van mFLOR vloeren; 
- mFLOR Metroclean: voor het dagelijks onderhoud van mFLOR vloeren. 


Het merk Quick-Step is geëvolueerd van een betaalbaar alternatief voor hout naar een volwaardige categorie op zich, met een ruime keuze aan designvloeren die je in elke situatie snel en gemakkelijk kunt plaatsen en onderhouden.


Het merk Quick-Step is geëvolueerd van een betaalbaar alternatief voor hout naar een volwaardige categorie op zich, met een ruime keuze aan designvloeren die je in elke situatie snel en gemakkelijk kunt plaatsen en onderhouden.

Quick-Step heeft laminaat, parket en vinyl vloeren.

Laminaat
Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met een watervaste, gelijmde HDF-plaat als kern. Alle Quick-Step laminaatvloeren bestaan uit vier verschillende lagen.

Parket
Quick-Step parketvloeren zijn samengestelde houten vloeren met drie lagen massief hout, bedekt met een beschermende afwerking. Dankzij de zorgvuldige selectie van de grondstoffen en een perfecte beheersing van het vochtgehalte van het hout tijdens het fabricageproces garanderen Quick-Step parketvloeren een optimale stabiliteit en duurzaamheid.

Livyn Luxevinyl
Quick-Step Livyn is een stevige, praktische gelaagde vinylvloer met een bedrukt oppervlak in diverse kleuren. Dankzij een vinylkern van hoge kwaliteit is Livyn waterdicht en geluiddempend. Livyn-vinylvloeren voelen bovendien heel warm en zacht aan en zijn zo dun dat ze gemakkelijk op bestaande, egale vloerbedekkingen kunnen worden geplaatst. Een Livyn vloer bestaat uit vier lagen.

 

Bij Jopie Jong is design net zo belangrijk als kwaliteit en service.

Wij streven voor onze klanten alleen naar de beste kwaliteit in laminaat en parket.

Zo hebben wij rechtstreekse contacten met betrouwbare leveranciers. Leveranciers die alleen de kwaliteit en betrouwbaarheid van Jopie Jong nastreven.

Niet alleen denken aan de korte termijn van zaken doen maar juist een betrouwbare relatie opbouwen voor de langer duur.

Laat u verassen in onze winkel en laat u vijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Tapijt

U heeft plannen met uw vloer. U wilt een vloerbedekking die rust en intimiteit brengt. Die warmte en behaaglijkheid uistraalt en die bovendien iets van uw persoonlijkheid laat zien. Een vloerbedekking die een zachte aanvulling vormt op harde materialen als hout, glas en staal in het interieur.

 

Jopie Jong heeft het tapijt om uw plannen te realiseren. Het complete productenscala is zo kleurrijk en veelzijdig, dat uw wensen altijd over de volle breedte worden vervuld. Met een synthetische of wollen kwaliteit.

Met een strakke, korte lussenpool of een zwierig dynamisch hoogpool die de zon laat spelen met de dynamische vleug van het tapijt. In de collectie van Jopie Jong vindt u het allemaal. In de mooiste en modernste kleuren. Veelal ook op 500 centimeter breed, zodat er minder kans op naden is.

Én in topkwaliteit die u jarenlang onbezorgd woonplezier geeft.

Beautifloor

Beautifloor staat voor mooie vloeren die passen in elke woonstijl. Op dit moment bestaat de collectie uit klik vinyl, PVC Design en laminaatvloeren, aangevuld met goede entreematten, zodat u uw vloer beter kunt beschermen tegen het inlopen van vuil.

De Beautifloor klik vinylvloeren zijn comfortabel, geluidreducerend en zeer geschikt voor mensen met een allergie.

De Beautifloor PVC Design floors zijn dankzij een combinatie van trendsettende, fotorealistische dessins, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken toonaangevend binnen dit vloerensegment. Beautifloor PVC Design vloeren bieden volop ruimte voor creativiteit. Er zijn vele decoratieve verwerkingsmogelijkheden. Beautifloor PVC Design vloeren zijn uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming- en vloerkoeling systemen.

De collectie van de Beautifloor-laminaatvloeren heeft in totaal maar liefst 32 aantrekkelijke, actuele decors. Hierdoor is er altijd een Beautifloor-laminaatvloer te vinden die past bij uw persoonlijke woonstijl.
 

De collecties van Beautifloor