Welkom op het winkelprofiel van FlynthWinkelgegevens
Naam Winkel:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:
Fax:
Email:
Website:

Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Flynth
Tinnegieter 21A
9502 EX
Stadskanaal
0599-636663
0599-636666
Stadskanaal@flynth.nl
www.flynth.nl

Beschrijving van de winkel:

FLYNTH Adviseurs en Accountants

Als ondernemer bent u de hele dag met uw bedrijf bezig. U bekijkt de wereld door een ondernemende bril en krijgt de beste ideeën voor uw business in uw vrije tijd. Het ondernemerschap zit in de genen, het is een manier van leven.

De adviseurs en accountants van FLYNTH weten wat het betekent als uw bedrijf uw leven is. Het begeleiden van ondernemers is namelijk ons werk. Al meer dan tachtig jaar laten ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector hun accountancywerkzaamheden door ons verzorgen. Ook voor controleopdrachten weten zij ons te vinden. Onze adviseurs zitten dagelijks bij ondernemers als u om tafel – thuis op uw kantoor of op één van onze vestigingen voor het geven van advies. U krijgt bij ons advies op bedrijfskundig, salaris en personeel, financieel, fiscaal en juridisch gebied.

Landelijke organisatie
Bij FLYNTH werken 1.500 medewerkers vanuit meer dan zestig vestigingen. Als landelijke organisatie vindt u bij ons de knowhow van een toonaangevende accountantsorganisatie én de persoonlijke betrokkenheid en kennis van de lokale markt van het accountantskantoor bij u om de hoek. We beschikken over een breed netwerk van banken, verzekeraars, brancheorganisaties en lokale, provinciale en landelijke instanties. Als lid van BKR International ondersteunen en adviseren wij u bij het internationaal zakendoen.


Assortiment:

Blijf op de hoogte van het voor u relevante ondernemersnieuws met de maandelijkse digitale nieuwsbrief van Flynth. Vul het aanmeldingsformulier in en ontvang de nieuwsbrief per e-mail.


Achtergrondinformatie:

Flynth ondersteunt deze maatschappelijke bijdrage door het lokale verenigingsleven – zoals sport- en muziekverenigingen en culturele evenementen, te sponsoren. Veel medewerkers zijn vrijwillig actief in (financiële) bestuursfuncties.

Flynth is een organisatie voor ondernemers, maar ook van ondernemers. Ondernemers zijn vertegenwoordigd in de Raad van Commissarissen; zij vormen tevens het bestuur van de stichting die de eigendom van Flynth beheert. Zij hebben voor Flynth een aantal doelstellingen geformuleerd, die sinds de oprichting in 1924 onveranderd zijn gebleven.

1. Flynth biedt hoogwaardige dienstverlening aan klanten tegen verantwoorde kosten.

2. Flynth streeft naar gematigde winst om te kunnen blijven investeren in de eigen organisatie en de ontwikkeling van de dienstverlening.

3. Flynth gaat respectvol om met werknemers, klanten en hun omgeving.